Led spots in de kantine

      No Comments on Led spots in de kantine

Led inbouwspotje

De kantine is een plek om lekker even pauze te nemen van dagelijkse bezigheden, onder het genot van een hapje of een drankje. Of het nu gaat om de kantine op het werk waar je even rustig kunt gaan zitten om een lunchpauze te nemen, de kantine op de sportvereniging waar je na een zware training kunt bijkomen en gezellig kunt napraten met de teamgenoten, of een buurtkantine om gezellig samen te komen met de buurtbewoners; deze ruimte is een plek voor ontspanning. En bij ontspanning, hoort natuurlijk ook een passende verlichting. Door het plaatsen van led spots in de kantine, zorg je voor een sfeervolle uitstraling. Daarnaast is het gebruik van led spots in de kantine ook nog een zeer duurzame investering.

Sfeervolle verlichting met led spots in de kantine

Led spots hebben van zichzelf een mooie uitstraling: je kunt ze kopen in heldere witte kleuren voor een natuurlijke verlichting, maar ook in warm witte kleuren voor een beetje extra sfeer. Het is maar net welke uitstraling je aan jouw kantine wilt geven. Led spots kunnen ook worden aangeschaft in combinatie met een dimmer. Hierdoor wordt het mogelijk om de intensiteit van de led spots te verhogen of juist te verlagen. Zo kunnen de led spots helder licht uitstralen voor een activiteit waarbij voldoende licht nodig is, en kunnen ze juist wat minder fel licht uitstralen voor bijvoorbeeld een borrel. Zo creëer je met led spots een sfeervolle omgeving in de kantine. Onderstaand een foto van een kantine waar led inbouwspots leds de verlichting heeft toegepast.

Duurzame verlichting met led spots in de kantine

Het plaatsen van led spots in een kantine is niet alleen sfeervol, maar ook nog eens duurzaam. Led spots verbruiken namelijk veel minder energie dan andere vormen van verlichting die je in de kantine kunt plaatsen, waardoor ze beter zijn voor het milieu en ook nog eens een stuk minder geld kosten. Je bespaart namelijk zowel op het stroomgebruik als op het vervangen van de led spots. Hierdoor heb je de investering in led spots in de kantine zo weer terug verdiend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *